The Basic Principles Of ثبت شرکت

 زمانی که شرکت با ثبت کردن دارای شخصیت حقوقی مستقل شد، تمامی فعالیت های آن به نام و حساب شرکت خواهد بود نه شریک خاصی از شرکت که این به نفع تجار است، زیرا در صورتی که تاجری به صورت انفرادی اقدام به تجارت کند، تمامی اموالش، ضامن کار او خواهد بود و در صورت ورشکستگی، ضامن پرداخت تمامی بدهی ها می باشد؛ اما در صورت تشکیل شرکت تجاری، شریک یا موسس شرکت تا حد محدودی نسبت به بدهی های شرکت مسئولیت خواهند داشت به جز شرکت تضامنی که درصد مسئولیت شرکا به اندازه تمام بدهی های شرکت است .

خیر شما در ابتدای کار و برای ثبت شرکت نیاز نیست که مستندات مکانی رو ارائه کنید و از هیچ ارگانی برای ثبت شرکت برای بازدید نمیان.

اگر شما از قوانین مالیاتی با خبر نیستید با مشاوره مالیاتی با افراد متخصص مثل همکاران ما می توانید بدون نگرانی کسب و کار خود را ادامه دهید.

 هزینه ثبت شرکت مانند خریدن یک کالای خاص و مشخص از مغازه، قیمت واحد و ثابتی ندارد و بسته به  نوع شرکت تجاری و میزان سرمایه تاسیس آن، هزینه ثبت آن نیز متفاوت خواهد بود . حال که دانستیم ثبت شرکت، هزینه ثابت و مشخصی ندارد، به این نکته هم می بایست اشاره نماییم که بخش زیادی از هزینه های ثبت کردن شرکت مربوط می شود به پرداخت مقدار مشخصی پول به اداره ها و همچنین درج آگهی در روزنامه رسمی کشور و الباقی هزینه ثبت شرکت، کارمزد موسسه ای است که شرکت در خواستی شما را ثبت کرده است .

پس ابتدا کسب و کار خود را بررسی کنید تا از بین انواع شرکت هایی که وجود دارد مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید، سپس به نحوه این نوع شرکت دقت کنید تا به بهترین شکل این کار را انجام دهید.

ارائه مجوز اگر فعالیت شرکت نیاز به داشتن مجوز یا موافقت اصولی از مراجع ذی صلاح داشته باشد .

ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی و موسسین شرکت و صورتجلسه هیئت مدیره

ما قصد داریم به شما این آگاهی را بدهیم که اگر از مشاوره ثبتی معتبر در زمان راه اندازی شرکت خود کمک نگیرید، در ادامه حتما با مشکلاتی روبرو خواهید شد که قیمت آن ممکن است چندین برابر باشد.

 ارائه مجوز ثبت شرکت مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت مختلط سهامی :

خیر مدرک تحصیلی خاصی نمی خواد. اما شما اگر قصد دارید ثبت شرکت داشته باشید که بتونید جذب سرمایه داشته باشید باید حتما مجوز بگیرید.

ما در این بخش گام به گام مراحل مختلف را آموزش می read more دهیم. پس با دقت به موارد زیر توجه کنید:

پس زمانی که عضوی از شرکت خارج شود و یا عضوی به شرکت اضافه شود. و یا زمانی که تغییراتی در سرمایه شرکت بوجود بیاید. یا زمانی که آدرس شرکت شما تغییر کنید، باید اقدام به تغییرات شرکت خود کرده و به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور این موضوع را اعلام کنید.

مطمئن باشید تعداد بسیار زیادی از افراد را مشاهده می کنید که متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کافی حقوقی در زمان تاسیس شرکت خود در ادامه با چه مشکلاتی روبرو شده اند.

علاوه بر این علاقه ای به انجام امور از راه دور و به صورت تلفنی را هم ندارند. خوب پس راه حل چیست؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *